Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

Reglament

El Club Atletisme Sant Boi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, organitza la 41a Cursa a Sant Ramon que se celebrarà el dissabte 31 d’agost de 2019.

1. La cursa és oberta a majors de 14 anys, sense distinció de sexe ni nacionalitat.

2. La distància aproximada de la cursa tradicional és de 5,5 km. Enguany s’estrena una nova modalitat, afegida a la cursa, la Vertical Race, cursa vertical de 2 km.

3. La sortida de la cursa tradicional es realitzarà a les 19.30 hores. La sortida de la Vertical Race es realitzarà a les 20 hores. Ambdues proves tindran el punt de sortida a l’Estadi d’Atletisme Constantí Miranda, al costat de la comissaria de la Policia Local.
La sortida de la Vertical Race es farà d’un en un, sortint cada 10 segons, des del punt de sortida, amb l’incentiu d’avançar al corredor/a que va davant vostre i arribar davant seu.

4. La prova finalitzarà a l’esplanada de l’ermita de Sant Ramon, on cada participant rebrà aigua, beguda isotònica, fruita i obsequi commemoratiu de l’edició (una bossa de cotó reutilitzable amb disseny exclusiu).

5. Cada participant haurà de portar el dorsal ben visible durant tot el recorregut i el xip que lliurarà l’organització a cada atleta.

6. El control d’arribada es tancarà a les 20.45 hores.

7. La inscripció tindrà un cost de 8 € per la 5,5K, i 6€ per la Vertical Race; per cobrir les despeses de la mateixa (inclou avituallament, obsequi commemoratiu, assegurança d’accidents, servei d’assistència sanitària i cronometratge amb xip).
Caldrà realitzar la inscripció per a rebre l’avituallament i els obsequis.

8. L’entrega de premis es farà entre les 20.15 i les 20.30 hores. Tindran trofeu els tres primers classificats i classificades absoluts en categoria masculina i femenina de la cursa tradicional de 5,5K i de la Vertical Race.

9. Hi haurà controls al llarg del recorregut. Trobareu un punt d’avituallament líquid a l’alçada de la Font de Golbes.

10. Hi haurà servei de guarda-roba. A la sortida hi haurà una carpa per dipositar els objectes personals, que posteriorment seran pujats a l’ermita i on es podran recollir en el punt habilitat a tal efecte. Cal tenir en compte que tots els objectes personals que es deixin caldrà que estiguin en una bossa o motxilla, no s’acceptaran sense.

11. Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova són els designats per l’organització. Queda prohibit seguir els participants amb moto, cotxe o bicicleta, pel perill que pot suposar per aquests.

13 Inscripcions:
– Es podran fer online i el formulari d’inscripció es podrà trobar al web http://www.cursasantramon.cat
– La data límit per inscriure’s serà el dijous 29 d’agost a les 12.00 hores o bé quan s’arribi a un total de 500 inscrits/es a la cursa tradicional de 5,5K i de 100 inscrits/es a la Vertical Race.
– No es faran inscripcions per telèfon ni tampoc s’acceptaran el mateix dia.
– Els menors de 18 anys hauran de lliurar, en el moment de la recollida del dorsal, l’autorització per a menors d’edat omplerta i signada pel pare, mare o tutor/a legal.
– Qualsevol dubte o problema relatiu a la realització de la inscripció es podrà atendre escrivint un correu electrònic a l’adreça de contacte info@clubatletismesantboi.com

14. Recollida de dorsals:

Divendres 30 d’agost: Al concessionari AUDI MOTORSOL (Ctra. Sta. Creu de Calafell, 10). De 10 a 13 i de 17.30 a 20.00 hores.
Dissabte 31 d’agost: A l’Estadi Municipal d’Atletisme (Ctra. de l’Estadi, 0). De 17.15 a 19.15 hores. Residents a Sant Boi, Barcelona i AMB només incidències.

15. Informació:
Can Jordana (Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sant Boi)
93 635 12 37 – De dilluns a divendres de 9.00 a 12.00 hores durant el mes d’agost.
A les pàgines oficials www.cursasantramon.cat o www.santboi.cat

16. La prova només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini l’organització.

17. Tot allò no previst en el reglament serà resolt d’acord amb el Reglament de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme), i la normativa de competicions de la Federació Catalana d’Atletisme.

18. L’organització es reserva el dret de modificar aquest reglament si les circumstàncies ho fan necessari.

19. La persona que formalitza la inscripció a la cursa manifesta estar en perfecte estat de salut per a realitzar l’activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.

20. En inscriure’s a la cursa, els i les participants donen el seu consentiment perquè el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers amb l’objectiu de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut.
Per fer-ho, hauran de sol·licitar-ho per escrit al Club Atletisme Sant Boi, ubicat a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda, a la Carretera de l’Estadi, 0 de Sant Boi de Llobregat.
Segons disposa la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant autoritza la cessió de dades de caràcter personal a tercers, exclusivament per a la finalitat de gestionar l’organització i promocionar els esdeveniments esportius. Aquesta autorització té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, i en qualsevol moment es podrà denegar el consentiment prestat.

21. La inscripció comporta l’autorització expressa en la cessió de la imatge personal dels corredors/ores.
Les imatges podran ser difoses en qualsevol mitjà. La distribució podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït i amb l’objectiu de difondre les activitats del Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi.

22. El Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi no es faran responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/ores durant aquesta competició.

La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del que preceptua aquest reglament.

A %d blogueros les gusta esto: