Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

Preguntes Freqüents

Quan es celebra la 41a Cursa a Sant Ramon?

La 41a edició de la Cursa a Sant Ramon es celebrarà el dissabte 31 d’agost de 2019. La sortida de la cursa tradicional de 5,5K serà a les 19.30 h. des de l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda. 

Què és la Vertical Race?

Enguany s’afegeix la modalitat de la VERTICAL RACE, amb sortida a les 20 hores des de l’Estadi d’Atletisme. Les inscripcions estaran limitades a un màxim de 100 corredors/es i aquests sortiran cada 10 segons, des del punt de sortida, amb l’incentiu d’avançar al corredor/a que va davant vostre i arribar davant seu.

Quan comença el període d’inscripció?

El període d’inscripció comença el divendres 12 de juliol.

Quan finalitza el període d’inscripció?

El període d’inscripció finalitza el dijous 29 d’agost de 2019 a les 12.00 hores o bé quan s’arribi a un total de 500 inscrits/es a la cursa tradicional de 5,5K i de 100 inscrits/es a la Vertical Race.

Perquè la inscripció de la cursa és de pagament?

L’import de la inscripció es destina a cobrir les despeses d’organització de la cursa (inclou avituallament líquid -aigua i beguda isotònica-, avituallament sòlid -fruita-, obsequi commemoratiu, bossa d’obsequis, assegurança d’accidents, servei d’assitència sanitaria i cronometratge amb xip).

Que he de fer per a inscriure’m?

És molt sencill! Es possible fer-ho online.
Si es fa online, en aquest mateix web, en l’apartat d’inscripcions es troba el formulari d’inscripció que caldrà omplir degudament amb totes les dades sol·licitades.

On puc recollir el meu dorsal i la bossa d’obsequis?

Divendres 30 d’agost: Al concessionari AUDI MOTORSOL (Ctra. Sta. Creu de Calafell, 10). De 10 a 13 i de 17.30 a 20.00 hores.
Dissabte 31 d’agost: A l’Estadi Municipal d’Atletisme (Ctra. de l’Estadi, 0). De 17.15 a 19.15 hores. Residents a Sant Boi, Barcelona i AMB només incidències.

Quina és la edat mínima per poder participar?

Poden participar a la cursa totes aquelles persones majors de 14 anys que ho desitgin realitzant la inscripció corresponent en aquesta web. Els menors d’edat hauran de lliurar en el moment de recollir el dorsal complimentada pels seus pares o tutors legals l’autorització de menors que trobaran a l’apartat d’inscripcions de la pàgina web.

Com puc saber si estic inscrit/a?

A l’apartat d’inscripcions d’aquesta pàgina web es pot consultar el llistat d’inscrit. Si es detecta alguna incidència en el procés d’inscripció podeu posar-vos en contacte amb l’organització a través del formulari de l’apartat contacta.

Puc córrer sense dorsal?

No és possible córrer sense dorsal, en primer lloc per respecte a la resta de participants que realitzen la seva inscripció degudament i en segon lloc perquè els organitzadors tenen una sèrie d’assegurances i responsabilitats que s’han d’assumir amb el pagament de la inscripció.

Com puc arribar a la sortida?

La sortida de la cursa és a l’Estadi d’Atletisme Constantí Miranda, al costat de la comissaria de la Policia Local de Sant Boi. En cotxe l’accés és el següent:

Els vehicles podràn aparcar al pàrking de l’Estadi d’Atletisme fins que s’exhaureixin les places.
A les rodalies hi ha lloc per aparcar al polígon industrial Fonollar Nord o al barri de Casablanca.

On puc deixar la meva motxilla abans de la sortida?

L’organització habilita un servei de guarda-roba per als/les participants. A la sortida trobareu una carpa per dipositar els vostres objectes personals, que posteriorment seran pujats a l’ermita i on els podreu recollir en el punt habilitat a tal efecte. Cal tenir en compte que tots els objectes personals que es deixin caldrà que estiguin en una bossa o motxilla, no s’acceptaran sense.

On i quan puc consultar la classificació?

En aquest web, al finalitzar la cursa, estarà disponible la classificació a l’apartat de resultats. Si es detecta qualsevol incidència, podeu posar-vos en contacte amb el formulari de l’apartat contacta d’aquesta web o bé enviant un missatge electrònic a l’adreça info@clubatletismesantboi.com

A %d blogueros les gusta esto: