Introducció a la ronda de consells

El 31 d’agost a les 20h tindrà lloc per primer cop, una prova inèdita i molt demandada pels amants del desnivell a la zona, la primera Cursa Vertical amb sortides individuals. Organitzada pel Club d’Atletisme Sant Boi, és una prova molt intensa que complementa els circuits de carreres a la zona, que fins ara no comptaven amb aquesta especialitat. 

Publicarem una sèrie d’articles, amb la intenció de fer-vos arribar uns tips per gaudir al màxim d’aquesta experiència, amb les millors garanties d’èxit, tenint en comptes sempre que competim contra nosaltres mateixos, i el major triomf, és el que posa a prova les nostres capacitats, i les fa millorar. 

Com sol ser comú en els circuits de carreres, aquesta Vertical Race es realitzarà al vespre (a les 20h), coincidint amb els horaris en el que el cos té major rendiment físic, ja que segons els cicles circadians i els biorritmes, a les 17h desenvolupem la màxima eficiència cardiovascular i fortalesa muscular; a les 18h aconseguirem la nostra màxima pressió sanguínia, i a les 19h el nostre cos s’eleva fins arribar a la màxima temperatura corporal, el que farà que davant la somnolència amb la que acostumem a afrontar les curses que donen la sortida pel matí, en aquest cas ens trobarem com coets a punt d’enlairar cap a l’ermita de Sant Ramon. 

D’altra banda, el desavantatge que suposa fer una cursa per la tarda, principalment, és una falta de planificació en la nutrició i hidratació prèvia a la prova. Però d’això parlarem en el pròxim post!

— Secció de Trail del Club Atletisme Sant Boi —

#EspaiTrai #AmamosElDesnivel #ClubAtletismeSantBoi

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea tu sitio web con WordPress.com
Empieza ahora
A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: